Kezdőlap arrow Rólunk írták
Uniós pénzből épült korszerű kikötő Győrnél
A Nemzeti Fejlesztési Terv 6 milliárd forintos támogatásával, több mint 8 milliárd forintos összköltségvetéssel elkészült a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő Intermodális Központja, ahol mostantól lehetővé válik a vasúti, a közúti és a vízi áruszállítás összekapcsolása.

A cikk ezen a linken olvasható teljes terjedelemben:
http://www.webradio.hu/index.php?option=content&task=view&id=129431
 
Hat milliárd forint támogatásból megépült a Győr-Gönyű kikötő
A Nemzeti Fejlesztési Terv 6 milliárd forintos támogatásának köszönhetően több mint 8 milliárd forintos összköltségvetéssel elkészült a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő Intermodális Központja, azaz mostantól lehetővé válik a vasúti, a közúti és a kikötői áruszállítás összekapcsolása. A beruházással Nyugat-Dunántúl legnagyobb közlekedési terminálja jött létre, amely környezetkímélő módon biztosítja az áruk szabad áramlását, a régió áruforgalmának optimális bonyolítását. A hivatalos átadásra ma délelőtt került sor, ahol a jelenlévő vendégeket a nosztalgia vonattal az újonnan megépült vasútvonalon végigkalauzolták.

A cikk ezen a linken olvasható teljes terjedelemben:
http://www.gyorinap.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1376&Itemid=84
 
Megnyitott Győr-Gönyű kikötője
A Nemzeti Fejlesztési Terv 6 milliárd forintos támogatásával, több mint 8 milliárd forint összköltségvetéssel elkészült a kalandos sorsú Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő Intermodális Központja, így mostantól lehetővé válik a három közlekedési alágazat, azaz a vasúti, a közúti és a kikötői áruszállítás összekapcsolása. A beruházással a Nyugat-Dunántúl legnagyobb közlekedési terminálja jött létre.

A cikk ezen a linken olvasható teljes terjedelemben:
http://www.agroline.hu/?q=hir/megnyitott-gyor-gonyu-kikotoje
 
Befejeződött a győr-gönyűi kikötő közlekedési fejlesztése
A Duna menti Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő közlekedési kapcsolatainak fejlesztése befe-jeződött, s bár a beruházás egyik fontos elemét, a felüljárót már használják az autósok, a teljes projekt hivatalos átadására szeptember 11-én kerül sor - közölte Janák Emil, az állami tulajdonú létesítmény-kezelő Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője az MTI érdeklődésére.

A cikk ezen a linken olvasható teljes terjedelemben:
www.mavcargo.hu
 
Kész a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő Intermodális Központja
A Nemzeti Fejlesztési Terv hatmilliárd forintos támogatásával több mint 8 milliárd forintos összköltségvetéssel elkészült a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő Intermodális Központja, azaz lehetővé válik a vasúti, a közúti és a vízi áruszállítás összekapcsolása. A beruházással Nyugat-Dunántúl legnagyobb közlekedési terminálja jött létre.

A cikk ezen a linken olvasható teljes terjedelemben:
www.gyor.hir6.hu
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 72

 
  
Pannako